Montag, 21. April 2014

Samsun Belediye Baskani secim tebrigi yazimiz



Von: APG-AnimalrightsGermany [mailto:APG-Animalrights@t-online.de]
Gesendet: Mittwoch, 2. April 2014 18:14
An: info@samsun.bel.tr
Betreff: SECIM TEBRIGI VE RICAMIZ
Wichtigkeit: Hoch


Sayin Baskanimiz,

Size Almanya'dan 1991 yilindan beri kamu yararina calismakta olan "Animal Protection Group, Arbeitsgruppe für Tierrechte e.V." Dernegi Baskanlari ve üyeleri adina yaziyoruz.

30 Mart seçimlerinde halkın güvenini ve desteğini alarak 4. kez Büyükşehir Belediye Başkanı secildiginiz memnuniyetle okuduk.
Bu vesile ile size, calisma arkadaslariniza sahsim ve dernek üyelerimiz adina tebriklerimizi iletir, calismalarinizin hayirlara vesile olmasini dileriz.
Tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve onun vatandaşları için pozitif ve yapıcı işler yapmaya devam edeceğinize inanıyoruz.

Resmi websitenizi ziyaret ettik ve paylasimlarinizdan birinde "biz kul hakkina inanan insaniz" cümlenizi okuduk., öyle oldugunuzu da arkadaslarimizdan duyduk. Allah sizden razi olsun.
Biz de kul hakkina inanmaktayiz, dinimizde hayvanlarin da kul hakkina sahip olduklarini biliyoruz.
Bu nedenle ricalarimiz var:

Dernegimiz uzun zamandan beri Türkiye de sahipsiz hayvanlari yasatmaga calisan dernek ve kisilere imkani dahilinde mama yardimi yapmaktadir.


Internet ortamindan bize ulasan bazi haberlerden Samsun Büyük Sehir Belediyesine bagli ilcelerde sokak hayvanlarinin cok magdur olduklarini ögreniyoruz.
Samsun'da sehirde kedileri ve ormanda köpekleri yasatmaga calisan arkadaslarimiza mama yardiminda bulunmaktayiz.

Sayin Baskanim,

hayvanseverler maddi manevi imkanlarını zorlayarak, sokaklarda, ormanda yaşayan, açlık ve susuzlukla karşı karşıya kalan bu hayvanlar için "besleme odakları" oluşturmuşlardır.

Sahipsiz hayvanlar için "gönüllülerce oluşturulan besleme odaklarına Belediyenizin mama destegi vermesini, su odaklari olusturmanizi, hayvanlari susuz birakmamanizi, kisirlastirma yardimi yapmanizi, kisin yasiyabilmeleri icin de kulübeler tahsis etmenizi rica ediyoruz. .Biz de Almanya dan elimizden geldigi kadar calismalarinizi desteklemek isteriz. Biz de mama yardimina veya kulübe yapimina katkimiz olsun isteriz.
Böylece;
karnı doymuş olan hayvanlar insanlara yaklaşmaz ve kendi alanlarında sükunetle yaşar, vatandas sikayeti de büyük ölcüde azalir, kisirlastirma nedeni ile de sayilari artmayacaktir.

Sayin Baskanim,  tüm canlilar icin olan büyük merhametinize siginarak, yardim elinizi beldenizde ki sahipsiz hayvanlara da uzatmanizi rica ederiz.

Tekrar tebriklerimizi iletir, secimin Milletimize ve Vatanimiza hayirli ugurlu olmasini dileriz.

Saygilarimizla,
MBA, dipl. Ing. Ingo Marco Pannicke
-Baskan-
Adile Pannicke
-2.Baskan-
Animal Protection Group Arbeitsgruppe für Tierrechte e.V.